Post by araragrovolv on Feb 24, 2022 4:47:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα tokens hack ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Rider እንቅስቃሴ ያለባቸው swf
Η πρόοδος είναι περιορισμένη και αργή. Οι τιμές εντός του παιχνιδιού κάνουν μη ρεαλιστική τη λήψη ενός καλού αεροπλάνου δωρεάν. Υπάρχει ένα δωρεάν αεροπλάνο που είναι "ΟΚ". Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall. Σκέφτεστε να πληρώσετε; Θα έχετε ένα καλύτερο αεροπλάνο, έτσι θα μπορείτε να εστιάσετε στα όπλα. Καλή πτώση όπλων από premium lootboxes. 1 δωρεάν premium lootbox απαιτεί την ολοκλήρωση της εβδομαδιαίας πρόκλησης, η οποία χρειάζεται 1,5 ώρα/ημέρα για 6 ημέρες (9 ώρες/εβδομάδα). Πολύ μεγάλο, αισθάνεται αναγκασμένος. Μόνο 4 χάρτες / 2 λειτουργίες παιχνιδιού - σίγουρα δεν αξίζει τον χρόνο ή τα χρήματά μου.
Έχω αγοράσει ένα αντικείμενο και λειτουργεί μέχρι τις πληρωμές, αλλά δεν μπορώ να βρω το αντικείμενο που αγόρασα. Τι τρέχει? Πού μπορώ να βρω αυτό το αντικείμενο; Ευχαριστώ που απαντήσατε και θα προσαρμόσω τη βαθμολογία μου μετά την επίλυση αυτού του προβλήματος.
αυτό είναι ένα εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι, ωστόσο αντιλήφθηκα ότι το μενού αναζήτησης δεν λειτουργεί καλά (εντελώς κενό) και ως εκ τούτου δεν μπορεί να διεκδικήσει ανταμοιβές. Κατά τα άλλα το παιχνίδι μάχης λειτουργεί μια χαρά. Παρακαλώ βοηθήστε. σας ευχαριστώ
Βρήκα κάποιο σφάλμα στο κατάστημα και την αποστολή, μόλις έφυγαν, δεν μπορώ να το δω, άδειο, διορθώστε το παρακαλώ, και γενικά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, thx
Χρειάζεται γραφήματα βαθμολογίας. Μπορούμε να δούμε πώς τα πάμε σε σύγκριση με άλλους παίκτες. Ένα σύστημα συνομιλίας θα ήταν υπέροχο. Χρειάζεται μια έκδοση για να αμφισβητήσει τους άλλους σε έναν προς έναν αγώνα. Πρέπει να μπορείτε να βρείτε παίκτες με το όνομα χρήστη. μι
Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πολλές βελτιώσεις, τα κύρια προβλήματα δεν υπάρχει εσωτερική προβολή και ο έλεγχος είναι πολύ πολύ κακός. Για να βελτιώσετε το gameplay, προτείνω να εφαρμόσετε περισσότερα όρια στη χρήση πυραύλων και να αυξήσετε τον χρόνο μάχης. Ξέρω ότι το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε, διαφορετικά δεν έγραψα αυτήν την κριτική 😌. Καλή τύχη
Πολύ καλό παιχνίδι! Χωρίς καθυστέρηση και το gameplay είναι τόσο φοβερό! Τα χειριστήρια είναι καλά και το παιχνίδι έχει καλά γραφικά!
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μέχρι στιγμής, το είχα μόνο μια μέρα, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Κάνω κάτι λάθος ή υποτίθεται ότι χρειάζεται για πάντα για να αγοράσω ένα νέο αεροπλάνο. Είμαι ακόμα στα δύο πρώτα αεροπλάνα και κάθομαι με περίπου 25.000 $, αλλά παίρνω μόνο περίπου 500 $ ανά αγώνα (από τα μαθηματικά μου, πρέπει να τελειώσω άλλα 30). Αυτό εξακολουθεί να ισχύει, παρόλο που σε κάθε αγώνα, ήμουν στη νικήτρια ομάδα και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για σκοτώσεις. Παρακαλώ ενημερώστε με αν χάνω κάτι.
Καλό, αλλά καθιστά δυνατή την αυτόματη συγκέντρωση του αεροπλάνου μετά την έναρξη του παιχνιδιού
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά η πτήση είναι βαρετή και είναι κυρίως ένα παιχνίδι αμοιβής για να κερδίσεις, παίρνετε ένα πενιχρό ασήμι 100-300 ανά μάχη, συν ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος επικοινωνίας με άλλους παίκτες, λίγο απογοήτευση για να είμαι ειλικρινής δεν θα παίξετε πάλι
πληρώστε για να κερδίσετε. το μόνο καλό εδώ είναι τα γραφικά του
Διασκεδαστικό παιχνίδι 100% και βλέπω τόσες πολλές δυνατότητες, δεν χρειάζεστε χρήματα για να παίξετε το παιχνίδι, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ιδιωτικούς αγώνες ή να προσθέσουμε φίλους, κάτι που είναι λυπηρό επειδή θέλω να παίξω με τον φίλο μου, γενικά είναι καλό , θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να εφαρμοστεί στο παιχνίδι
Στην αρχή, έδωσα αυτό το ένα αστέρι. Τώρα του δίνω 3 αστέρια. Η ορατότητα είναι καλύτερη, αλλά χρειάζεται μια κάμερα ζουμ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα; Δεν μπορείτε να λάβετε βραβεία για τον χρόνο που παίζετε. Παίρνω τα 2 πρώτα βραβεία μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού. Μετά από 30 λεπτά, το παιχνίδι θα δηλώνει ότι έχετε ένα βραβείο για περισσότερο χρόνο, αλλά το βραβείο δεν υπάρχει. Ξανά και ξανά αυτό συμβαίνει. Το βραβείο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα. Πραγματικά? Διορθώστε αυτό το συντομότερο.
Αυτό το παιχνίδι είναι "ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ". Δεν προτείνω αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να έχετε έναν πύραυλο υψηλής βαθμίδας που σας κοστίζει πραγματικά χρήματα για να σκοτώσετε κάποιον, αυτοί οι δωρεάν πύραυλοι δεν προκαλούν σημαντική ζημιά στον εχθρό. Χρειάζεστε επίσης ένα μαχητικό τζετ υψηλής βαθμίδας για να έχετε περισσότερη υγεία και πιο γρήγορο από το ελεύθερο μαχητικό τζετ. Κάτι ακόμα, οι φωτοβολίδες σε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο άχρηστες που δεν σε κάνουν να ξεφύγεις από τον εχθρικό πύραυλο.
Άψογο
Ενδιαφέρον και όμορφο παιχνίδι αν σας αρέσουν τα διανύσματα και τα πολύγωνα όπως εγώ, δεν το έχω καταλάβει ακόμα, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ.
Sky Combat: Avions De Guerre Action gob
ακούστε... αυτό είναι ξεκάθαρα ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ περιεχόμενο, αλλά αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από αυτό, απλώς κερδίστε χρήματα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα παιχνίδι αμοιβής για να παίξετε και το μισώ, γι' αυτό κάντε το να κοστίσει ή μην το πληρώνετε για να παίξετε το παιχνίδι.. αλλά ούτως ή άλλως είναι ένα καλό παιχνίδι👍
Sky Combat: War Planes Online অ্যাকশন kpo
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, δεν είμαι επαγγελματίας βαθμολογητής παιχνιδιών, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο παιχνίδι για κινητά. Είναι διασκεδαστικό, φρέσκο και φαίνεται εκπληκτικό. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Τα ωραία γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι τα μετρητά μόνο 3000 είναι 0,55 δολάρια δεν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα από 3000 μετρητά και 10 χρυσά είναι επίσης 0,55 δολάρια μόνο μπορείτε να αγοράσετε standard box που είναι Uselles 10 Gold ανεβάζοντάς σας το επίπεδο μπορεί να πάρει τόσο για αυτό το λόγο γιατί είναι 4 αστέρια.. λόγω γραφικών.. ή θα ήταν 3 ή 2 αστέρια!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι ρεαλιστικό και έχω καλά χειριστήρια και γραφικά, αλλά θα ήταν καλύτερα να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες παιχνιδιών όπως custom ή να προσθέσετε περισσότερα αεροσκάφη όπως το A-10 thunderbolt ή το A-7 Croshair
Υπέροχο παιχνίδι. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε διάφορα μέρη του κόσμου για να παίξουμε. Και συνεχίστε να λαμβάνετε σφάλματα από τις ανταμοιβές κατά καιρούς.
Έπαιξε για μήνες.. μου άρεσε το παιχνίδι.. ξόδεψα μετρητά σε αναβαθμίσεις.. την περασμένη εβδομάδα άνοιξε την εφαρμογή και διαγράφηκε όλο το ιστορικό.. ουσιαστικά νέος χρήστης.. αποκοιμήθηκε.. έστειλε υποστήριξη μέσω email. καμία απάντηση. προσοχή.
Ωραίο παιχνίδι! πολύ ρεαλιστικό. Θα ήθελα να δω μια θέα στο πιλοτήριο (πρώτου προσώπου) με ρεαλιστικό HUD και πιο ολοκληρωμένα χειριστήρια όπως ρυθμιζόμενο γκάζι και αερόφρενα. Και ίσως μερικές ακόμη λειτουργίες παιχνιδιού όπως "κλέψτε τη σημαία", "σημεία ελέγχου" ή "καταστρέψτε τη βάση του εχθρού"
Καλό είναι αλλά θες ψιλά...
Το Ace fighter είναι πολύ καλύτερο από αυτό το Combat. Χωρίς προβολή πιλοτηρίου και χωρίς επιλογές διαφορετικού ελέγχου. Τα γραφικά είναι καλά, αλλά το παιχνίδι θέλει πολύ δουλειά.
Σπατάλησα τα χρήματά μου σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί χάκερ που έχουν απεριόριστη HP ή πυρομαχικά, εφαρμογές mod άφθονες στο διαδίκτυο + το σύστημα μάχης PvP δεν κάνει διαφοροποίηση μεταξύ γενιάς αεροπλάνων, για παράδειγμα πώς στο καλό το mig 19 farmer θα είναι ισοδύναμο με το φωτισμό f22 και πάλι θα βρείτε αυτά τα αεροπλάνα να βρίσκονται σε αντίθεση με τους παίκτες των Farmers, Mirage 3 και μαχητικά αεροσκάφη Voodos.. πολύ άδικο.
Αν μπορούσα να δώσω 0 αστέρια θα το έκανα. Δεν έχω ιδέα πώς θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από 3 αστέρια. Και 3 ξεκινήματα θα ήταν από έναν λάτρη του αεροπλάνου. Απολύτως φρικτό. Τα χειριστήρια για πάνω και κάτω πρέπει να αλλάξουν. Χρειάζεται γκάζι, όχι μόνο ενίσχυση μετά το κάψιμο. Παιχνίδι εντελώς ανισόρροπο. Όπως ανέφερε ένας άλλος χρήστης, το βλήμα είναι πάντα κλειδωμένο στο respawn.
Πολύ καλό παιχνίδι, απλά ελπίζω στο μέλλον να υπάρχουν περισσότεροι χάρτες, αεροπλάνα και όπλα. Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε ένα σύστημα συνομιλίας και μια επιλογή clan.
Λοιπόν, δεν είμαι σίγουρος για όλους τους άλλους, αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, μου αρέσουν τα χειριστήρια, τα γραφικά, αλλά η σκοποβολή μοιάζει σαν να είναι μια φωτιά. Αλλά το παιχνίδι είναι νέο, ελπίζω να διορθωθεί και ανυπομονώ να δω τις επόμενες ενημερώσεις
Υπέροχο παιχνίδι! Είμαι πραγματικά έκπληκτος από το γραφικό και τον έλεγχο! Θα ήταν ωραίο αν η επόμενη ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού ήταν κάποιο είδος κοινωνικού δικτύου όπως clan ή τουλάχιστον ένα πεδίο γραφήματος
Το απολαμβάνω πάρα πολύ και λειτουργεί καλά. Μόλις πρόσφατα άρχισα να παίζω το παιχνίδι, αλλά λειτουργεί καλά και θα διασκεδάσετε παίζοντας το. Σαν να πετάς με ένα πραγματικό μαχητικό τζετ.
Sky Combat: War Planes Online Veiksmas jmik
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά δεν θα αγόραζα ένα εικονικό μαχητικό αεροσκάφος για εκατό λίρες συν.
Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά σφάλματα, Μερικές φορές το αυτόματο κλείδωμα δεν εμφανίστηκε. Χρειάζεται επίσης να κερδίζεις παιχνίδια. Και κάντε τον παίκτη να επιλέξει τον χάρτη.
Παίζω για περίπου δύο μήνες τώρα, απολαμβάνοντας απόλυτα το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Πέρασα από όσες περισσότερες ρυθμίσεις μπορώ και διαπίστωσα ότι ο χειρισμός του αεροσκάφους με επιλεγμένη φόρτωση στην πραγματικότητα εμποδίζει ή βοηθάει τον χειρισμό και την ταχύτητα του αεροσκάφους σας. Οι κυνομαχίες γίνονται έντονες όταν συνδυάζονται με ταιριαστούς αντιπάλους, με αταίριαστους αντιπάλους απλά βγαίνω από τον τρέχοντα αγώνα και ξαναρχίζω μέχρι να βρω αντιπάλους που ταιριάζουν. Τέσσερα αστέρια γιατί έχασα δύο θρυλικά κοντέινερ λόγω προβλημάτων προφίλ
Αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων αν μπορούσατε να αναβαθμίσετε εύκολα. Είναι χάλια όταν κερδίζεις ένα σωρό ψεύτικα χρήματα, αλλά μετά ό,τι θέλεις να αναβαθμίσεις κοστίζει ράβδους χρυσού. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να ανταλλάξω ψεύτικα χρήματα με ψεύτικο χρυσό, εννοώ ότι δεν ξοδεύω δεκάρα σε κανένα παιχνίδι και αυτό προσπαθούν να σας κάνουν να κάνετε.
Η χειρότερη ενημέρωση όλων των εποχών... Η αλλαγή της γωνίας της κάμερας στο gaming απλώς χάλασε τη διάθεση.. πρώτα παίξαμε μήνες με μια γωνία και καθώς τα πήγαμε υπέροχα, ο προγραμματιστής άλλαξε την ίδια τη γωνία της κάμερας.. χειρότερη απόφαση everrrrrrrr
Στο δύσκολο να κερδίσετε χρήματα και θα πρέπει να προσθέσετε τα ίδια αεροσκάφη όπως το rafale/f16/f15 (και άλλα)
Είναι απογοητευτικό καθώς σταματά από μόνο του κατά τη διάρκεια της αποστολής και επιστρέφει στην αρχική οθόνη λύνει αυτό το πρόβλημα αμέσως!
Κοίτα, μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έφερα ένα νέο αεροπλάνο και τώρα πρέπει να αγοράσω νέους πυραύλους αντί να χρησιμοποιήσω τον πύραυλο που έφερα νωρίτερα, αυτό είναι απλώς μια αρπαγή μετρητών..
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα πράγμα που λείπει είναι η παραλλαγή στους χάρτες που υπάρχουν μόνο 2 και αυτό το κάνει λίγο βαρετό μακροπρόθεσμα.
Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια που εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ βαρετό γιατί υπάρχουν μόνο δύο τρόποι παιχνιδιού, αλλά ο λόγος που δίνεται είναι ακριβώς ο ίδιος, αυτό το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε, το παιχνίδι δεν συνιστάται, βαρετό !!
Είστε μαλακεσ
Τι θετική κριτική + ωραίο γραφικό + ωραίο φυσικό εφέ + έλεγχος Τι είναι καλό μια αρνητική κριτική - Το επίπεδο υψηλού επιπέδου πρέπει να χρησιμοποιεί πραγματικά χρήματα - Τόσο κακός αγώνας, χαμηλό lvl αεροπλάνο εναντίον σύγχρονου αεροπλάνου, είναι ηλίθιο, lvl 15 vs lvl 44 lmao - χρειάζεστε πιο βελτιστοποιημένη απόδοση γραφικών - Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσει το στυλ αερομαχίας, επειδή το Turret Missiles είναι Καρκίνος, ενοχλητικό - Χρειάζεστε περισσότερο αεροπλάνο - Pure Pay To Win, Πιστέψτε με ότι είναι αλήθεια, έχετε ακόμα περισσότερες εργασίες για το σπίτι, μην κάνετε τον παίκτη να μισεί αυτό το παιχνίδι
Σίγουρα έχει δυνατότητες αλλά λίγο πολύ αργό ρυθμό και τα ηχητικά εφέ είναι οι χειρότεροι εχθροί.. τα γραφικά δεν είναι τόσο συναρπαστικά..τα χειριστήρια είναι καλά όμως...το κύριο πρόβλημα είναι τα ηχητικά εφέ που ακούγονται πολύ παλιά..αν ξέρετε τι εννοώ...και τα γραφικά φαίνονται ξεθωριασμένα..αλλά σίγουρα πιστεύω ότι τα ηχητικά εφέ είναι το κύριο πρόβλημα εδώ
Το παιχνίδι συνεχίζει να διακόπτεται παρά το γεγονός ότι έκανα επανεκκίνηση της συσκευής μου, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Το Keep crashing χρειάζεται κάποια βοήθεια με αυτό το ζήτημα δεν μπορώ να παίξω εδώ και εβδομάδες και γίνεται απογοητευτικό
Προσπάθησα να εγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι δύο φορές απλώς και μόνο επειδή είχε αξιοπρεπείς κριτικές και έψαχνα για ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν το πέτυχα ποτέ από την αρχική σελίδα φόρτωσης. Απλά απογοητευτικό......
Καλά γραφικά.. αλλά μπορεί ακόμα να κάνει πολύ καλύτερα, θα πρέπει να προστεθεί εσωτερική προβολή, έλεγχος κλίσης, χαρακτηριστικά clan, διαφορετικά είναι ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι! Καπέλα έξω
Εντάξει
Έχει περισσότερα σφάλματα παρά χαρακτηριστικά. Αδύνατη ακόμη και η ολοκλήρωση ορισμένων από τους στόχους που αναφέρονται, καθώς η ολοκλήρωση δεν ανιχνεύεται, επομένως δεν μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές