Post by araragrovolv on Feb 24, 2022 4:18:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Ja imam pravi minecraft jer mi ga je mama kupila na mom mobitelu 😃😃
Локикрафт Spillehall inha
Ne mogu ući u igru. Kliknuo sam ne dopusti i nikad više ne pitaj kada želi pristupiti mojim fotografijama. Izbacit će me iz aplikacije čim je sada učitam. Ne znam ni koliko je ova igra dobra, ali ako ne volite igrice koje pristupaju vašim fotografijama nemojte je preuzimati. Bio je to gubitak mog vremena i pohrane i pretpostavljam da ću ga morati deinstalirati i ponovo instalirati da pokušam ponovo -_-
Локикрафт Arcade rhql
jako brutalna igrica znači život
Za besplatnu Minecraft igru van brenda, ovo je LUDO kao Minecraft. Ako želite Minecraft, ali ne želite trošiti novac, DOBITE OVO. Gotovo je kao prava igra, ali s paketom tekstura.
Iznenađujuće dobro. Zasad sve ide glatko i ne iskaču mi reklame svakih 30 sekundi. Kontrole su malo funky, ali ova igra je besplatna. Također, ne možete promijeniti kožu.., ovo mi nije velika stvar, ali će vam svakako biti plus ako možete promijeniti kožu. Ovo je u osnovi kopija minecrafta, ali nije loša.
Sky Roller Trò chơi điện tử vfas
Dat ću ovoj igri tri zvjezdice jer su reklame stvarno dosadne i nema seljana za pljačku. Također, teško ju je kontrolirati jer stalno razbijam stvari kada pokušavam nešto napraviti, ali ova igra je poput kopiranja minecrafta. Ipak mi se ova igra još uvijek sviđa.
WOW BOLJE OD MINECRAFT-a
Локикрафт Žaid. automat. dhy
Sviđa mi se kako to ide kada je malo problema previše je oglasa pa možeš li to riješiti molim te i nema više problema, ali samo bih volio da možemo napraviti svoje korisničko ime i skin tako da to nije problem, ali još uvijek je zabavno, samo želim imao si to i iz nekog razloga u kreativnom modu ne mogu jesti hranu zašto je to možeš li popraviti da je to samo još jedna i to je to ja ipak volim ovu igru i vrlo je kreativna mislim stvorio sam jedan kreativni način, a drugi ja volim ovu igru, tako je cool
ova igra je dobra, ali pokušao sam napraviti krajnji portal ali ne radi molim dodajte zmajevo jaje i spektar
Onako😁😁
Odlićno ali ponekada dosadno
Nevjerojatno! Ova igra je jako zabavna i obožavam kako je gotovo potpuno poput minecrafta, tako sam sretan što je ovo besplatno. Oglasi čak i nisu oglasi jer su tako kratki. Ovo je minecraft besplatno. toplo preporučam.
Igra je nevjerojatna i stvarno je preporučam ako ne možete dobiti pravi minecraft. Ocijenio sam je s četiri jer postoje neke stvari koje biste trebali dodati igri kao što je multiplayer kako bismo se mogli više zabaviti!
Hvala na brzom odgovoru i ..
Jebačina
Iako je super i sve je u jednom trenutku imalo neku vrstu kvara i nije mi dalo da odaberem svoj blok! Mislio sam da je to privremeno pa sam čekao 9 mjeseci, pogodite koji je problem još uvijek tu
Ova igra je loša, ima samo 2 zvjezdice jer mi se sviđa Minecraft, ova igra ima brojne probleme svakih 20 sekundi, a dodatak se pojavi u igri i ubije vas ako se borite. Drugi je da ne mogu izrađivati u opstanku, na primjer dobijem hrastov balvan koji mi ne dopušta da izrađujem daske. 3. problem nema krajnjeg portala ili oka endera ne možete ići do kraja pa za one koji ne žele platiti 7 dolara za Minecraft vjerujte mi nemojte dobiti ovu igru nađite drugu
Ovo je super, ali znaš da nema ender bisera ili endera oka. Želim ender biser, ali je cool, dajem mu pet zvjezdica, ali hm, ja bih htio otići ubiti zmaja endera i uzeti jaje, ali trebam ender oko pa može biti više kao minecraft?!? A možemo li imati dva igrača? Želim dva igrača jer sam noob. I moram ti NEŠTO REĆI! Isključite svoj WI FI da biste imali manje oglasa. Ali može li to biti više poput minecrafta bez reklama ili bilo čega? Dugo je trebalo pisati, ali je ok...
To je isto kao reglur minecraft. Volio bih da ima kao da se tvoj prijatelj može igrati s tobom, možda um puno prostora za napraviti selo i slično, a možda i namještaj, tako da možeš napraviti kuću. Svakako ću reći svojoj obitelji i prijateljima.😁😁ovo. možda je samo moja 2 omiljena igra volim to ti možeš skoro sve što bih volio da mogu jesti tortu to je nešto što bih stvarno volio raditi ova igra je tako zabavna svaki put kad kažem svom bradu da igram ovu igru on smiješi se on ima samo 3 godine
Ovo je samo Minecraft podvala. Koristi gotovo istu imovinu za sve, a i dalje nastavlja krasti više sredstava iz minecrafta i igrati ih kao "nove značajke".
Ima toliko oglasa. Kao da svakih 4 do 6 minuta ima oglasa
Ekstra igra🤩
U prvih 6 minuta kada sam pokrenuo igru pojavilo se 6 oglasa. Morate biti ludi da mislite da bi itko želio pokušati igrati ovo. Deinstalirano.
Локикрафт อาร์เคด oxpg
Miss cues kao kopija Minecrafta, ali ako nemate Minecraft, to je vjerojatno jedina stvar koju bi mogli kupiti, ali to je dobra igra i vrijeme je za svađu, oprostite zbog toga što volim igru i samo sam pokušavao igrati ovo i moja igra i moja igra nisu radile. Pokušao sam skočiti s konja, jedan od njih i previše mi je reklama koje mi stalno iskaču u licu i umoran sam od toga na ovaj način da dobijem pet zvjezdica, ali samo malo kao četiri zvjezdice samo malo ne samo noradova
Čitat ću u 3 jer su trebali dodati više životinja i vidjet će iste starije životinje jer kažeš da je sladoled u Minecraftu svaki dan kao moj Loki Crossing nešto novo. Samo bih stvarno volio da znam što sam poznavao životinje i kažem da bismo trebali olakšati pronalaženje ugljena lakše pronaći ion lakše pronaći Lapis dijamante i Nike Emerald trebam hodati da pronađem ono što ne razumijem
Igra je 5 zvijezdica ali mi se nesviđa to što ima puno reklama zbog reklama spuštam na 4 zvijezdice(ima pzno reklamaaa
Super je
Stavio sam recenziju s 2 zvjezdice jer kad je bilo dodatka i kad sam pokušao da se vratim na igru 🎮 nije mi dopuštao pa sam morao isključiti telefon i ponovno pokrenuti sve što sam napravio. Molimo pokušajte bolje.
Jako volim ovu igricu! Nisam mogao igrati Minecraft jer morate platiti pa sam pronašao ovo i sada je moj "go-to-game" hvala što ste ovo napravili. Imam 2 prijedloga, molim vas, molim vas, dodajte lisice i omogućite nam da bacimo stvari na zemlju.
Ja bih ovome dao 5, ali su upravo pokidali sve od minecrafta. i ne mislim na mehaniku, mislim na teksture. ova igra je u osnovi samo minecraft, ali vam ubija prst pokušavajući uključiti računalo i puna je reklama. ako vidite ovo, umjesto toga nabavite normalan minecraft.
Jako volim ovu aplikaciju! Moja jedina dva prijedloga su da omogućite postavljanje blokova na cvijeće, a ne samo na travu jer način na koji ste to učinili nije imao smisla. A zatim činjenica da je slika teksture škrinje originalna, ali stvarna škrinja se ne poklapa, i ne možete otvoriti škrinje što je nekako sranje za ljude kojima je potreban prostor za pohranu.
Sviđa mi se kako praviš lokicraft. Ova igra je tako cool napravi low-key crack sve u Minecraftu gdje možete dobiti beacon rad pogledajte kanal koji pokazuje sve u Minecraftu
Volim, volim ovu igru, tako je zabavna. A stvarno se čini da i vi igrate Minecraft. Ali ne morate platiti za Minecraft kada možete igrati ovo da je tako zabavno. Ovu igru igram svaki dan, stvarno stvara ovisnost. Ne igram nijednu igru prije ovoga. Uvijek prvo igram ovu igru moja najvažnija igra je ova.
EKSTRA
Ova igra je sjajna igra osim što ima puno dodataka koji su isti i volio bih da ima puno više građenja mitrala i volio bih da postoje jaja koja možete položiti i koja imaju životinje u sebi, ali uz sve ovo je odlična igra i mislim da je ovo toliko nalik Minecraftu i u osnovi je ista stvar kao i mind craft samo besplatno i ne baca 7 $, tako da stvarno volim ovu igru toliko bih volio da tvrtka koja je napravila ovu aplikaciju napravi više stvari stvarati stvari s .
A nevalja ti jel sto ima reklama e i meni smeta hvala ti za tu poruku💘💘
Sviđa mi se igra je kao Mincraft, ali postoji jedan problem ne mogu je igrati ne znam je li to moj telefon, ali ne mogu igrati jer na početku pritisnem play u google play storeu i pritisnem deny i to me izbacilo iz igru i pokušao sam se vratiti u igru i ne radi. Zato vas molim ažurirajte.😁
Kada oglasi završe igru na početku i sav moj rad nestane, riješite ovu vrstu problema i usput ovu igru je jako zabavno igrati